Galatasaray Şampiyonluk kutlaması ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Şampiyonluk kutlaması ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?
2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 22. şampiyonluğunu taraftarıyla kutluyor. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması için hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılı taraftarlar kutlamaların ne zaman ve saat kaçta başlayacağını araştırıyor. Spor Toto Süper Lig'de bitime 1 hafta şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, 22. kez zafere ulaştı.

Sezon boyunca takımı yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarı, şampiyonluk kutlamaları için geri sayım geçti. Peki Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları ne zaman başlayacak? Kutlamalar hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

KUPA TT STADYUMU'NDA VERİLECEK

2018-19 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu akşam Türk Telekom Stadı’nda düzenlenecek kutlama ile kupasına kavuşacak.

Sarı kırmızılı kulüp kutlama yayının yapılacağı mecraları açıklarken yayıncı kuruluşun bu isimler arasında olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Açıklamada, “Şampiyonluk kutlamalarımızı yayınlamak isteyen kuruluşlarla yayın ücreti karşılığında görüntü paylaşımı yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

İşte Galatasaray’dan yapılan açıklama;

“Futbol Takımımızın 2018-19 sezonunu 22. şampiyonluk kupasıyla taçlandıracağı Gala Gecesi bu akşam 19.05'ten itibaren Galatasaray Televizyonu, galatasaray.com ve YouTube hesabımızdan canlı yayınlanacaktır.

Şampiyonluk kutlamalarımızı yayınlamak isteyen kuruluşlarla yayın ücreti karşılığında görüntü paylaşımı yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü”