Galatasaray Seri'de mutlu sona yakın

Galatasaray Seri'de mutlu sona yakın
Fulham'a gidecek olması Jean Michael Seri'yi bir kez daha kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın önünü açtı. İngiliz ekibi, Gabonlu orta saha ile anlaşmaya varırken Seri de sarı kırmızılı kulübe kaldı.

Galatasaray'da transfer için sıcak dakikalar yaşanıyor. Jean Michael Seri'yi tekrar kiralamak isteyen Galatasaray'ın eli Mario Lemina'nın ayrılığıyla güçlendi. Fildişili yıldızın kulübü Fulham, Lemina ile anlaşınca 29 yaşındaki futbolcu da sarı kırmızılı kulübe kaldı.

ORTA SAHA TAKVİYESİ YAPILMADI 

Orta saha takviyesini hala gerçekleştiremeyen Galatasaray'da Fatih Terim kiralık sözleşmeleri biten Mario Lemina-Jean Michael Seri ikilisinin takımda kalmasını istemişti.

Orta saha oyuncusu arayan Fulham'ın Lemina ile büyük ölçüde anlaştığı ortaya çıktı. İstanbul'dan ayrılıp İngiltere'ye dönen Gabonlu yıldız, sarı-kırmızılı taraftarlara veda etti ve "Galatasaray'daki takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum" mesajını yazdı.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR 

Lemina'yı kadrosuna katmaya hazırlanan Fulham'da oynamak istemeyen Seri için sarı kırmızılılar pazarlıklarını sürdürüyor.

Fildişili orta saha oyuncusu, Fransa'dan gelen tekliflere rağmen tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Seri ile tekrar anlaşan sarı kırmızılılar, Fulham'ı 1 yıl daha kiralama konusunda ikna etmeye çalışıyor.

Geçen sezonki toplam maliyeti 4.3 milyon euroyu bulan Seri için bu kez 3.5 milyon euroluk bütçe ayrıldı.

İlgili Haberler