Galatasaray'da gece yarısı korona operasyonu

Galatasaray'da gece yarısı korona operasyonu
Galatasaray'da dün gece bir personelde koronavirüs görülmesi sonrası Florya'da önlemler artırıldı. Gece yarısı tam donanımlı bir dezenfekte kabini monte edildi.

Galatasaray'da bir personelde koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takım yaptığı resmi açıklama sonrası idmanların 6 gün ertelendiğini duyurdu. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Fatih Terim'in talimatıyla Florya'ya tüm gece yarısı süren çalışmalar sonrası tam donanımlı dezenfekte kabini yerleştirildi.
Beşiktaş'ın Nevzat Demir Tesisleri'ne koyduğu kabinden çok daha fazla özelliğe sahip olan bu kabin oyuncuların ateşini ölçebilecek. Fanatik.com.tr'den Yakup Çınar'ın haberine göre, aynı zamanda bu dezenfekte kabini, alkol içeren dezenfektanın tutuşmasını önleyici güvenlik önlemlerine de sahip.
Sarı-Kırmızı giydirmeli şekilde yapılan dezenfekte kabini futbolcuların tesis binasına gireceği bölüme konumlandırıldı. Daha önce de Florya'da tüm tesis Corona Virüs önlemleri kapsamında dezenfekte edilmişti.