Galatasaray'da iki imza birden! Fatih Terim'den onay çıktı

Galatasaray'da iki imza birden! Fatih Terim'den onay çıktı
Galatasaray, devre arası transfer sezonunda kiralık olarak kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes için kararını verdi. Teknik heyetin kararı doğrultusunda iki isim de yeni sezonda kadro planlamasında yer alacak. Sarı kırmızılılar, Dervişoğlu’nu bonservisiyle, Fernandes’i de yine kiralık olarak takımda tutmak istiyor.

Hürriyet''ten Ali Naci Küçük''ün haberine göre, Galatasaray''da yeni sezon için kadro planlaması çalışmaları şimdiden başladı. Teknik direktör Fatih Terim, iki ismin yeni sezonda da kadroda tutulmasını istedi.

DERVİŞOĞLU İÇİN BONSERVİS ÖDENECEK

Devre arasında kiralık olarak takıma katılan Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes’in durumlarını netleştiren sarı kırmızılılar, iki oyuncunun takımda kalması yönünde karar aldı.

Radamel Falcao ve Mustafa Muhammed’in yokluğunda şans bulduğu Göztepe ve Trabzonspor maçlarında Halil, göz doldurdu. Teknik direktör Fatih Terim, potansiyelli ve gelişime açık bir oyuncu olarak gördüğü Halil’den sadece santrforda değil, her iki kanatta da katkı alınabileceği görüşünde. Yönetim önümüzdeki günlerde Dervişoğlu’nun bonservisi için İngiltere’nin Brentford takımına 1-1,5 milyon Euro arası bir teklif sunacak.

GEDSON FERNANDES İLE 1 YIL DAHA

Sarı kırmızılılar, bonservisi Benfica’da bulunan Gedson Fernandes’i ise gelecek sezon da kiralık olarak takımda tutmak istiyor. Sezon bitmeden masaya oturulacak olan Portekiz kulübünün bu konuda fazla bir zorluk çıkarmadan ‘Evet’ demesi bekleniyor.

İlgili Haberler