Galatasaray'da Muslera, Linnes ve Ömer Bayram'a lisans çıkarılmadı! İlk yarı oynayamayacaklar

Galatasaray'da Muslera, Linnes ve Ömer Bayram'a lisans çıkarılmadı! İlk yarı oynayamayacaklar
Yeni transferlerine lisans çıkartmak için kontenjan arayan Galatasaray, Muslera, Ömer Bayram ve Martin Linnes'e lisans çıkarmadı. 3 oyuncu ligin ilk yarısında forma giyemeyecek.

Ajansspor'dan Burhancan Terzi'nin haberine göre Galatasaray, 24 Ağustos itibarıyla halihazırda sözleşmeli ve sözleşmesi devam eden 21 futbolcusunun lisansını çıkardı. Ancak yeni transferlerin henüz lisansı çıkmadı. 

Ocak ayında da vergi borcu sebebiyle yeni transferlerin lisans işi gecikmişti. Cimbom yine benzer bir problemle karşı karşıya. 

Yönetimde öncelikli hedef bu problemi çözmek ve Arda, Omar, Emre Kılınç, Fatih Öztürk Ryan Donk (Sözleşmesi bittikten sonra yeni sözleşme imzalanmıştı) ve Oğulcan’a bir an önce lisans çıkarmak...

MUSLERA ÜLKESİNE GİTMEK İSTİYOR

Galatasaray’da ağır bir sakatlık geçirmesine rağmen, çalışmayı hiç bırakmayan Fernando Muslera, ilk yarıda forma giyemeyecek. Bu sebeple sezonun ilk bölümünde yabancı kontenjanı sebebiyle lisansının çıkarılması düşünülmüyor ve şu anda da aktif değil. Uruguaylı futbolcu bu süreçte memleketine de ziyarette bulunmak istiyor.

LINNES VE ÖMER BAYRAM'A BÜYÜK ŞOK

Galatasaray’ın şu an TFF’nin 2020-21 kadrosunda bulunan isimler arasında Martin Linnes ve Ömer Bayram da yok. Norveçli futbolcunun ve Ömer’in lisansının neden aktifleştirilmediği henüz bilinmiyor. Geçen sezonu Kayserispor'da kiralık olarak geçiren Emre Taşdemir de lisans alamayan bir başka isim.

 Öte yandan Linnes satılmak istenen oyunculardan biri. Başarılı oyuncu geçen sezonun ilk yarısında da sözleşmesi askıya alındığı için forma giyememişti.

Lisansı vizelenen futbolcular şu şekilde:

Adem Büyük

Ahmet Çalık

Ali Yavuz Kol

Atalay Babacan

Berk Balaban

Luyindama

Emin Bayram

Emre Akbaba

Jimmy Durmaz

Jesse Sekidika

Marcelo Saracchi

Marcao

Mbaye Diagne

Okan Kocuk

Radamel Falcao

Ryan Babel

Sofiane Feghouli

Şener Özbayraklı

Taylan Antalyalı

Younes Belhanda

Yunus Akgün

İlgili Haberler