Galatasaray'da son 3 maça çıkacak isim ortaya çıktı! Sezon sonu bakın kim geliyor

Galatasaray'da son 3 maça çıkacak isim ortaya çıktı! Sezon sonu bakın kim geliyor
Galatasaray'da yaklaşan seçim öncesi teknik direktörlük konusunda flaş bir adım atıldı. Torrent ile yolların ayrılacağı kesinleşirken, yerine gelecek isimler de belli oldu.

Galatasaray''da Başkan Burak Elmas''ın, Fatih Terim''in yerine teknik direktörlük görevine getirdiği Domenec Torrent''in, bir türlü istikrarlı sonuçlar yakalayamaması ve hem kulübü hem de oyuncu grubunu eleştiren açıklamalar yapması, bardağı taşırdı.

Elmas, 11 Haziran''daki kongrede yeniden aday olmaya karar vermesinin ardından teknik direktörlük konusunda da harekete geçti. Elmas''ın planının, Torrent''in tazminatını olabildiğince düşürerek yolları ayırmak olduğu öğrenildi.

TAZMİNATI DÜŞÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR

Torrent ve yardımcıları kabul ederse, toplam tazminatın 1.5 milyon Euro seviyesine çekilmesi ve bunun da 3 yıla yayılarak ödenmesi hedefleniyor. Sarı Kırmızılılar, Torrent''in menajerine önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerde kendisinin de hazır bulunmasını istedi.

OKAN BURUK''A YEŞİL IŞIK

Burak Elmas, Torrent ile yolları ayırdıktan sonra, takımı bu kez Okan Buruk''a emanet etmeyi hedefliyor. Şampiyon yaptığı Başakşehir ile yolları ayrıldıktan sonra dinlenmeye çekilen 48 yaşındaki çalıştırıcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, artık kendisini hazır hissettiğini söylemiş ve "11 yaşında kapısından girdiğim Galatasaray''da görev almak benim için gurur vesilesidir" diyerek başkan adaylarına yeşil ışık yakmıştı.

GEÇİCİ ÇÖZÜM: HAKAN BALTA

Elmas''ın Torrent sonrası geçici çözümü ise U19 takımının başında çok başarılı sonuçlara imza atan Hakan Balta''yı A takıma getirmek olduğu gelen haberler arasında.

Kaynak: Fanatik - Metin Karabaş

İlgili Haberler