Galatasaray, Selçuk İnan'a emanet

Galatasaray, Selçuk İnan'a emanet
Galatasaray Spor Kulübü, 2021-2022 sezonu hazırlıklarının 14 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlayacağını duyurdu. Takımın başında ise Selçuk İnan'ın olacağı açıklandı.

2021-2022 sezonu hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray Futbol Takımı, sezonu açıyor. Sarı kırmızılı kulüp, 14 Haziran''da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek.

SELÇUK İNAN VURGUSU

Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımız, yeni sezon öncesi 14 Haziran Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek. Antrenörümüz Selçuk İnan yönetiminde hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray Futbol Takımı’nda 14 ve 15 Haziran günü iki ayrı grup hâlinde sağlık kontrolleri yapılacak. " denildi.

İLK MAÇ 20-21 TEMMUZ''DA

Yeni sezondaki ilk resmi müsabakaya 20 veya 21 Temmuz günü UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu’nda çıkılacağı hatırlatılan açıklamanın devamında,  "Hollanda’dan PSV Eindhoven, İskoçya’dan Celtic veya Çekya’dan Sparta Prag takımlarından biriyle eşleşecek olan Galatasaray’ın rakibi, 16 Haziran Çarşamba günü UEFA’nın Nyon’daki merkezinde gerçekleştirecek kura çekiminin ardından belli olacak. Takımımızın bu dönemde oynayacağı hazırlık maçları ile ilgili detaylı bilgi ise daha sonra paylaşılacak." ifadelerine yer verildi.