Galatasaray’dan forvet transferi açıklaması

Galatasaray’dan forvet transferi açıklaması
Galatasaray forvet transferinde şu ana kadar istediği sonucu alamadı. Resmi siteden yapılan açıklamada transfer çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, Abdurrahim Albayrak ise 10 oyuncu ile temasta olduklarını söyledi.

Forvet transferinde aradığını bulamayan Galatasaray’da yönetimden üst üste açıklamalar geldi. Resmi siteden yapılan açıklamada transfer çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, Abdurrahim Albayrak ise 10 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını söyledi.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Galatasaray Camiası,

Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.

Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.

Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.

Kulübümü tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.

Camiamıza saygıyla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü”

“10 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Alan ve Pato transferlerinde şu ana kadar olumsuz sonuç alan Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, Dubai dönüşünde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Albayrak, transfer görüşmelerinin sürdüğünü, 10 futbolcuyla temasta olduklarını ve birkaç gün içinde transferlerin takıma kazandırılacağını belirtti.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:

Taraftarımız rahat olsun. Alan ve Pato'ya, ayrıca iki Çin kulübüne teşekkür ediyorum. Daha biten bir şey yok. Bekleyip göreceğiz. 10 tane futbolcuyla görüşme halindeyiz. Birkaç tanesini birkaç gün içinde Galatasaray'a kavuşturacağız. Transfer çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler