Galatasaray'ın yeni transferleri idmanda

Galatasaray'ın yeni transferleri idmanda
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başladı. Sarı-Kırmızılı takımda Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk ilk idmanlarına çıktı.

Fanatik''te yer alan habere göre, Galatasaray''da yeni transferler Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara, Florya''da ilk antrenmanlarına başladı.

BABEL VE SEKIDIKA DA İDMANDA

İdmana çok az sayıda oyuncu çıktığı görüldü. Yabancı oyunculardan Babel ve Sekidika''nın yeni sezon hazırlıklarına katıldığı görüldü.

SAĞLIK KONTROLLERİ YAPILDI

Bir grup genç oyuncu da sağlık kontrolünden geçti. Sarı-kırmızılı futbolcular Abdussamed Karnuçu, Bartuğ Elmaz, Berk Balaban, Emin Bayram, Eren Aydın, Erkan Süer, Işık Kaan Arslan, Metehan Baltacı, Sarper Çağlar ve Süleyman Luş, çeşitli testlere tabi tutuldu.

16.5 MİLYON TL GARANTİ ÜCRET

Galatasaray Kulübü, Göztepe ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki stoperle 3 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu''na (KAP) bildirmişti. Öztürk''ün 3 sezon için Galatasaray''dan 16.5 milyon TL garanti ücret kazanacağı açıklanmıştı.

AYTAÇ KARA DA BİLDİRİLMİŞTİ

Öte yandan, Aytaç Kara ile de 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilmiş, 27 yaşındaki futbolcunun 2021-2022 sezonu için 5 milyon, 2022-2023 sezonu için 5 milyon 500 bin, 2023-2024 sezonu için de 6 milyon lira sabit transfer ücreti ödeneceği aktarılmıştı.

İlgili Haberler