Galatasaraylı futbolcudan Gülen fotoğrafı açıklaması

Galatasaraylı futbolcudan Gülen fotoğrafı açıklaması
Eski futbolcu Cihan Haspolatlı FETÖ ele başı Fethullah Gülen’le çekilmiş fotoğrafıyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturma kapsamında hakkında tutuklama kararı verilen A.Y'nin bilgisayarında eski futbolcu Cihan Haspolatlı’nın Galatasaray’da oynadığı dönemde FETÖ lideri Fethullah Gülen’le çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Fotoğrafta firari sanık Arif Erdem ile Orhan Ak yer alıyordu.

Fethullah Gülen’le fotoğrafı ortaya çıkan Cihan Haspolatlı, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Haspolatlı’nın fotoğraf için, “Tümüyle tesadüfen içerisinde bulunduğum bir fotoğraf” şeklindeki sözleri ise dikkat çekti.

Haspolatlı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle söz konusu fotoğraf karesi içerisinde devletimize ve milletimize karşı darbe girişiminde bulunmuş FETÖ örgütü elebaşı ve firari sanıkları ile birlikte görülmekten son derece üzgün olduğumu belirtmek isterim. Açık yüreklilikle belirtirim ki ne benim ne de ailemin FETÖ terör örgütü ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.

Söz konusu fotoğraf Galatasaray'da futbolcu olduğum dönemde 2004 yılında kulüple birlikte ABD'de gerçekleştirdiğimiz sezon öncesi hazırlık kampı sırasında çekilmiş bir fotoğraftır. Kamp esnasında izinli olduğumuz bir günde fotoğrafta bulunanlardan ve şu an firari sanık olduğunu basından bildiğim Arif Erdem tarafından birkaç futbolcu arkadaş ile birlikte götürüldüğümüzü hatırlıyorum."

İlgili Haberler