Gomis'ten flaş sözler: Beşiktaş açıklaması

Gomis'ten flaş sözler: Beşiktaş açıklaması
Galatasaray'a geri dönen Bafetimbi Gomis, taraftarlara açıklamalarda bulundu

Galatasaray''a 3.5 yıl sonra dönen Bafetimbi Gomis, GS Mobil uygulamasından düzenlenen programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray''dan uzakta kaldığı yıllarda Galatasaray''ı çok özlediğini belirten Gomis, yaşıyla ilgili de "Benim için yaşın önemi yok. Kendimi iyi hissediyorum ve bildiğiniz gibi ben bir aslanım. Kariyerimin son zamanlarında kalan 2-3 yılın keyfini çıkarmak istiyorum" dedi. 

Galatasaray''a geri dönmesinin kendisine ailesine dönmüş olma hissi verdiğini söyleyen Gomis, "Galatasaray''da beni mutlu eden üç şey; Kazanmak, taraftarla bütünleşmek ve goller atmak" yorumunu yaptı.

Gomis, "Gol atma şeklim fark etmiyor benim için. Yeter ki çizgiyi geçsin. Attığım en güzel golü değil, ben her zaman geleceği konuşmayı severim. Umarım Kayseri''ye gol atarım ve en güzeli o olur" dedi.

Gomis, şöyle devam etti:

"Kendi sahamızda oynadığımız Beşiktaş maçı unutmadığım maçlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Karabük ve Bursa''ya karşı hat-trick yapmıştım. Her zaman söylediğim gibi; Galatasaray için oynuyorsanız sahada 11 kişiden fazlasınızdır. Gerçekten 12 kişi sahaya çıkıyoruz taraftarımız sayesinde. Çünkü bizim taraftarlarımızın şöhreti dünya çapında. "