Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'ndan yıllar sonra olay itiraf. Bu sözler çok konuşulur

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'ndan yıllar sonra olay itiraf. Bu sözler çok konuşulur
Galatasaray'da uzun yıllar forma giyen ve simge isim haline gelen Sabri Sarıoğlu, eski takım arkadaşı Selçuk İnan hakkında yıllar sonra şok sözler sarf etti.

Galatasaray''ın eski emektar kaptanı Sabri Sarıoğlu, NTV''de Emek Ege''nin sunduğu Kırılma anı programına katıldı. Sarıoğlu, kadro dışı kaldığı dönemde takımda yaşadığı olumsuz olayları anlattı. Sarı-kırmızılı oyuncudan önemli itiraflar da geldi.

Programda Selçuk İnan ile arasında yaşanan gerginliğe değinen Sarıoğlu kendisine kırıldığını da açıkladı.

Emek Ege''nin, "Kaptanlığın senin hakkın olduğunu düşünüyor musun?" sorusuna Sarıoğlu, "Konuşmak istemediğim konular bunlar işte. Çünkü; çok çok şeyler yaşadım, sabır taşı olsa çatlardı ben çatlamadım sabrettim. Olsun, Galatasaray''da geçirdiğim her an, özel bir andır o yüzden fazla girmeyeceğim o derin konulara." şeklinde yanıtladı.

"SELÇUK İNAN''A KIRGINIM"

Selçuk İnan''ın kaptanlığıyla ilgili konuşan Sarıoğlu, "Ben kadro dışı kaldım, o sırada yapılan bir şey var ben geri döndüğümde kaptan geri vermek istemedi. Kendisiyle hiç konuşmadım. Çok büyük kırgınlığım var. Galatasaray''ı çok sevdiğim için konuşmuyorum." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler