Fatih Portakal Cahit Özkan'la fena dalga geçti

Fatih Portakal Cahit Özkan'la fena dalga geçti
Gazeteci Fatih Portakal, Cahit Özkan'ın "Görevimden affımı istirham etmiş bulunmaktayım" açıklamasına sosyal medyadan "Ya gerçekten komik" diyerek tepki gösterdi.

Gazeteci Fatih Portakal, Cahit Özkan''ın "Görevimden affımı istirham etmiş bulunmaktayım" açıklamasına ilişkin sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Fatih Portakal, "Ya gerçekten komik" ifadelerini kullandı.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube kanalında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve ikili ilişkilere yönelik "Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye''ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye''nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye''ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu." ifadelerini kullanmıştı.

Özkan''ın bu sözleri AKP içinde rahatsızlık yarattı.

Özkan''a ilk tepki Ömer Çelik''ten geldi. 

Çelik, Özkan''ın açıklamalarının parti görüşünü yansıtmadığını söyleyerek "Cahit Özkan’ın Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri ilişkilerine dair beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır." açıklamasını yaptı.

Bu tartışma ve tepkiler sonrası AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı.

Bunun üzerine Fatih Portakal da tepki gösterdi.

Fatih Portakal''ın paylaşımı şöyle:

İlgili Haberler