Gaziantep'te Gazişehir Tiyatro Günleri düzenlenecek

Gaziantep'te Gazişehir Tiyatro Günleri düzenlenecek
Gaziantep'te, Gazişehir Kültür ve Sanat Derneğince (GAKSAD) 15-18 Ekim tarihlerinde "Gazişehir Tiyatro Günleri" düzenlenecek. Onat Kutlar Sahnesi'nde 15-18 Ekim tarihlerinde düzenlenecek etkinliğin bu yılki teması "Kadın ve Öteki Olmak" olacak.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle sahnelerden uzak kalan sanatçılar ve sanatseverlerin bir araya geleceği "Gazişehir Tiyatro Günleri" 15-18 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

KORONA TEDBİRLERİNE UYULACAK

Gazişehir Kültür ve Sanat Derneğince (GAKSAD) tarafından düzenlenecek olan etkinlikte, program boyunca tüm etkinlikler dijital ortamda canlı yayınlanacak, salondaki izleyiciler için de gerekli salgın tedbirleri alınacak.

GAKSAD'tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye ve Avrupa'daki kültür-sanat dünyasından partnerler ile yereldeki çeşitli kurum ve kuruluşlar sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında çeşitli oyunlar Gaziantepli tiyatroseverlerle buluşacak.

15-18 EKİM TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK

Kadına dair soru ve sorunların, kadın oyun yazarları, yönetmenler ve oyuncular tarafından ele alınacağı etkinlik 15-18 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. Etkinliğin bu yılki teması "Kadın ve Öteki Olmak" olan etkinlik Onat Kutlar Sahnesi'nde oynanacak.