Gerekirse simit yeriz diyen Hülya Avşar'a Vedat Milor'dan çok konuşulacak gönderme

Gerekirse simit yeriz diyen Hülya Avşar'a Vedat Milor'dan çok konuşulacak gönderme
TV programcısı ve yemek eleştirmeni Vedat Milor, Hülya Avşar’ın Türkiye'nin ekonomik durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya esprili bir yanıt verdi.

Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, Hülya Avşar’ın Türkiye''nin ekonomik durumuyla ilgili yaptığı simit açıklamasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

“GEREKİRSE SİMİT YİYETLİM AMA SİZ AYRILMAYIN”

Ava"Gerekirse simit yeriz" yorumu sosyal medyada tepki toplamıştı. Tepkilerin ardından Avşar''ın Türkiye''ye terk edeceği söylentileri çıkmıştı. Bu iddiaların ardından Milor,çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. 

Milor, Hülya Avşar''ın ''Ülkeyi terk edeceğim'' dediği bir görseli paylaşarak, "Gerekirse simit yiyelim ama siz ayrılmayın lütfen" yazdı.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Hülya Avşar magazin muhabirlerinin ''ekonomi'' sorusu üzerine, "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak" dedi.

Avşar''ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş ve tepki yağmıştı. Sosyal medyada Avşar''a büyük tepki gelirken, bir kullanıcı Avşar''ın serpme kahvaltı yaptığı fotoğrafını paylaştı. Kullanıcılar bu durumu, "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?" olarak yorumlamıştı.

ÖZOĞUZ: ÇOK AYIP, SEN YE SİMİT

Son olarak “Kırmızı Oda” dizisinde seyirci karşısına çıkan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Hülya Avşar’ın ekonomik krizle ilgili yaptığı açıklamaya ateş püskürmüştü.

Özoğuz, "Ülke ile alakalı çok kısmetsiz açıklamalar yapılıyor. Hala birisi çıkmış simit diyor. Ne simidi sen ye simit. Çok ayıp." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler