Getir’den dev hamle

Getir’den dev hamle
Korona virüs salgını döneminde büyük bir yükseliş yakalayan hızlı teslimat şirketi Getir, satın aldığı Blok uygulamasıyla Barselona, Madrid ve Milano’da faaliyete geçiyor. Roma ve Lizbon operasyonları ise ilerleyen günlerde kullanıma açılacak.

Avrupa'da tamamını satın aldı

Dünya Gazetesi’nde yer alan habere göre, evlere sipariş uygulaması Getir, İspanya, İtalya ve Portekiz pazarına satın almayla girdi.

BLOK UYGULAMASININ TAMAMINI SATIN ALDI

Bu yıl Londra, Amsterdam, Berlin ve Paris’te faaliyete geçen Getir, Güney Avrupa pazarında faaliyet gösteren Blok uygulamasının tamamını satın aldı. Blok''un Barselona, Madrid ve Milano’da sürmekte olan hizmeti artık Getir adıyla devam edecek. Roma ve Lizbon operasyonları ise ilerleyen günlerde kullanıma açılacak.

AVRUPA’DA ÜLKE SAYISI 7’YE ÇIKTI

İlk kez bir şirket satın alımı gerçekleştiren Getir böylelikle, Avrupa’da hizmet verdiği ülke sayısını 7’ye çıkaracak.

"GETİR MORU İLE RENKLENDİRECEĞİZ"

Getir’in Kurucusu Nazım Salur, “Kültürel uyumumuzun tam olduğuna inandığımız Blok uygulamasını bünyemize kattık. Londra, Amsterdam, Paris ve Berlin’den sonra şimdi de Barselona, Madrid ve Milano sokaklarını Getir moru ile renklendireceğiz” dedi.

Blok’un İspanya ve İtalya’daki yerel tecrübe ve bilgisinin önemine de dikkat çeken Salur, “Blok’un yereldeki başarısı sayesinde bölgedeki en iyi hizmeti veren şirket olacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler