Gökçek'ten, Bahçeli'ye cevap geldi!

Gökçek'ten, Bahçeli'ye cevap geldi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Melih Gökçek'i kastederek, "Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Bahçeli'nin sözlerine Gökçek'ten cevap geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ankara Büuyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı iddialarına yanıt verdi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Bahçeli, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz'' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

GÖKÇEK ADAY GÖSTERİLECEK Mİ?

''Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır."

EYT TEKLİFİ

"Bir önerge verilmiştir Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüşlerini saklı tutmak suretiyle Meclis araştırmasına gerek görmemiştir çekimser oy kullanmışlardır. Bu ekonomik şartlarda ısrarcı değiliz."

İSTANBUL ADAYI BELLİ Mİ?

"Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul'da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz.''

GÖKÇEK'TEN CEVAP GELDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Adayımız olursa bizi şereflendirir" açıklamasına Melih Gökçek'ten cevap geldi. Gökçek, "Sayın Bahçeli'nin sözleri beni onore etmiştir. Teşekkür ediyorum" dedi.  

İlgili Haberler