Gönül Yazar sevgilisi Rüzgar Mağden'den ayrıldı mı?

Gönül Yazar sevgilisi Rüzgar Mağden'den ayrıldı mı?
12 Ağustos 1936 tarihinde İzmir’de doğan Gönül Yazar, kendinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden ile yaşadığı ayrılık sebebiyle gündem oldu. Peki Gönül yazar kimdir, kaç yaşındadır? Gönül Yazar sevgilisi Rüzgar Mağden'den ayrıldı mı? İşte yanıtı..:

Gönül Yazar 12 Ağustos 1936 yılında İzmir’de doğmuştur. Türk Sanat Müziği yorumcusu olan Gönül Yazar, ailenin ikinci çocuğudur. Yazar, sanat hayatına girdiği bir ses yarışmasıyla başlamıştır.

1962 yılında yayınladığı ‘’Bak Bir Varmış, Takamadım Başıma Yıldızlardan Tacımı’’ Yazar’ın ilk kaydı olmuştur. Daha sonra taş plak kaydı yayınlamıştır. İlk 45’liğini 1965’te yayınladığı ‘’Kelebeğim, Hayran Olurum Aşkı Bilene’’dir.

Başrolünü Göksel Arsoy’la paylaştığı ‘’Taş Bebek’’ filmi çok sevilen sanatçının lakabı ‘’Taş Bebek’’ olarak kalmıştır. Bu filmin ardından sanat hayatına birçok film sığdırarak oyunculuk kariyerinde de güzel işler yapmıştır.

Gönül Yazar, ‘’Sensiz Saadet Neymiş’’ isimli seslendirdiği 45’liği kendisine altın plak kazandırmıştır.

GÖNÜL YAZAR’IN EVLİLİKLERİ

evliliğini 1952 yılında 15 yaşında iken mahkeme kararı ile yaşını büyüterek kendisinden 14 yaş büyük Necdet Yazar ile yaptı. İki yıl sonra ayrıldılar.

evliliğini 1956 yılında 47 yaşındaki Bedii Çapa ile yaptı.

evliliğini 1963 yılında Özden Çelik ile yaptı.

evliliğini 1964 yılında futbolcu Metin Oktay ile yaptı.

evliliğini 1972 yılında iş insanı Ercan Akın ile yaptı.

evliliğini 1979 yılında Sinan Birsel ile yaptı. Bir yıl sonra ayrıldılar.

evliliğini 1997 yılında Fahrettin Akçınar ile yaptı. Yedi ay sonra ayrıldılar.

Rüzgar Mağden kimdir?

Gönül Yazar ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Rüzgar Mağden, 8 Nisan 1968 tarihinde dünyaya geldi. Pek çok kanal ve yapım şirketinin bünyesinde çalışan Rüzgar Mağden, zamanında Beyaz Show'un yönetmenliği üstlenmişti.

fd-011.jpg

Gönül Yazar sevgilisi Rüzgar Mağden'den ayrıldı mı?

Kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile birlikteliğine son verme kararı alan Gönül Yazar, ayrılığın nedenini 'cinsel içerikli mesajlar' olarak gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden'in ruh hastası olduğu söylenmiş ve bir kadına cinsel içerikli mesajlar attığı iddia edilmişti. Olaydan sonra Rüzgar Mağden bu söylentileri yalanlasa da, Gönül Yazar sevgilisinin gözünün yaşına bakmadı.

Geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa programına bağlanan bir izleyici Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden'in Doğa adlı bir kadına cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini söylemişti.

Mesaj attığını kabul etmişti

Mesajları geçmişte gönderdiğini kabul eden Rüzgar Mağden, şu an hayatında Gönül Yazar’dan başka kimsenin olmadığını söylemişti.

"Kuduruyorlardı"

Bu olaylardan önce evlilik düşünen ikiliden Rüzgar Mağden yine aynı programda şu ifadelere yer vermişti:

- "Şimdi ilişkimizde özlem oluyor. O (Gönül Yazar) oradan kuduruyor, ben evde. İlişkimizde kıskançlık oluyor. Çok seviyesiz insanlar yazıyor Gönül'ün sayfasından hemen engelliyorum onları."

'Gönül bana ait' demişti

"Şu an evliliği düşünmüyoruz ama istemiyor değiliz. Gönül Yazar'ı kaybetmekten korkuyorum. İki tane film projem var Gönül Yazar'ı asla oynatmam. Gönül, bana ait. O benim kalbimin oyuncusu, kraliçesi. "

İlgili Haberler