Google Pixel 7 Pro’nun da görselleri sızdırıldı

Google Pixel 7 Pro’nun da görselleri sızdırıldı
Pixel 7’nin prototipi eBay’de satışa çıkarken, son olarak Pro modelinin prototipi Slashleaks tarafından sızdırıldı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Google Pixel 7 serisi hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. I/O 2022‘de ilk kez gösterilen cihazlar birbiri ardına karşımıza çıkmaya başladı. İlk olarak Pixel 7’nin prototipi eBay’de satışa çıkarken, son olarak Pro modelinin prototipi Slashleaks tarafından sızdırıldı.

Google Pixel 7 Pro’da üçlü kamera kurulumu bulunacak. Ana kamera ve ultra geniş açı sensörü dairesel kamera modülüyle çevrelenirken, periskop sensörü de sağ tarafa tekli olarak konumlandırılacak. Bunun dışında selefindeki gibi kavisli bir panelle gelecek.

Paylaşılan görsellerde akıllı telefonun bilgi ve önyükleme sayfalarını görüyoruz. Buradaki en ilginç nokta ise modelin Cubot Cheetah 2 olarak görünmesi. Zira söz konusu cihaz ismi, Çinli üretici Cubot’un 2017’de piyasaya sürdüğü bir akıllı telefona ait.

Bunun dışında önyükleme ekranında Pixel 7 Pro’nun 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB depolamayla geldiği görülüyor. Tabii burada daha farklı konfigürasyonların olacak. Seri ekim ayında resmi olarak piyasaya sürülecek.

İlgili Haberler