Gülperi 17. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Gülperi 17. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Son bölümü ile nefes kesen Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Gülperi’in 17. bölüm tarihi belli oldu. Gülperi evlenecek mi? İşte detaylar.

Gülperi yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor dizinin son bölümünde Gülperi kaybolan kocası ile yeniden nikâh masasına oturmak üzeriydi. Kadir nikaha yetişip Gülperi’yi ikna edebilecek mi? Heyecanla beklenen yeni bölüm detayları belli oldu…

GÜLPERİ 16 BÖLÜMDE NE OLDU

Eyüp'ün geri dönüşü herkeste şok etkisi oluşturur. Geçmişte yaşananlar gün yüzüne çıkarken, Bedriye'nin yeni kabuk bağlayan yarası yeniden kanamaya başlar. Ailesinin başına gelenleri öğrenen Eyüp'ün ise gözü döner ve hemen harekete geçer. Hasan ve Bedriye babalarının gelişiyle mutlu olsalar da, Can evde bir şeylerin ters gittiğini anlar. Fatma, Yakup’un yaptığı kötülükleri öğrenince beklenmedik bir karar verir. Gülperi ve Kadir’in aynı yerde oturduğunu öğrenen Şeyma ise çılgına döner. Eyüp geldiği için darmadağın olan Kadir ise pes etmez ve onun kayıp yıllarını araştırmaya devam eder. Öğrendiği gerçeklerle Gülperi ve çocukların da hayatının tehlikede olduğunu anlar. Gülperi ise çocuklarının mutluluğu ve Kadir’e duyduğu aşk arasında zor bir seçimin eşiğine gelir.

GÜLPERİ 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Gülperi dizisi 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümü büyük bir heyecana sahne olan Gülperi dizisi yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlanacak.

GÜLPERİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle 3 hafta ara verildi. Gülperi bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen oynadığı Gülperi SHOW TV ekranlarında yeni bölümü ile 25 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak. Gülperi’nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.