Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli görevi bıraktı

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli görevi bıraktı
Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak görevini bıraktığını ifade etti. Tepeli'nin yere Kübra Par'ın geçeceği öne sürüldü.

Habertürk TV'de üst düzey bir istifa yaşandı.

Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kanal içerisinde başka görevler alacağını duyuran Tepeli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz 15 yıl içerisinde, Ciner Grubu çatısı altında önce Yeni Aktüel, Newsweek Türkiye, Habertürk Gazetesi Hafta Sonu Ekleri ve son olarak da Habertürk TV’de Genel Yayın Yönetmeni olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ciner Yayın Holding ve Habertürk TV ailesindeki herkesin her an samimiyetle yardımcı olduğu bu yıllar için herkese çok teşekkür ederim. Ama her şeyin bir sonu olması gerektiği düşüncesiyle bugün itibariyle Grup içerisinde başka görevler üstlenmek üzere Habertürk TV’deki Genel Yayın Yönetmenliği görevimden ayrılıyorum. Her şey için tekrar teşekkür ederim…”

YERİNE KÜBRA PAR MI GEÇECEK?

Medyaradar'da yer alan habere göre, genel yayın yönetmenliği görevini bırakan Selçuk Tepeli'nin yerine Kübra Par düşünülüyor.

Par’ın göreve daha önceden de talip olduğu da ifade ediliyor.

Kübra Par'ın Tepeli'nin yerine geçmesi halinde, ilk kez bir kadın Habertürk TV’de genel yayın yönetmeni olacak.

KÜBRA PAR KİMDİR? 

Kübra Par'ın tam adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun'dur. 20 nisan 1984 tarihinde Erzincan'da doğmuştur. 2007 senesinde Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Parmaksızoğlu, 2009 senesinde ise Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlamıştır.

2003 senesinde Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde "Nisanın Gölgesi" isimli şiiriyle jüri özel ödülüne layık görülmüştür.

Mahmut Fazıl Coşkun ile evli olan Parmaksızoğlu, şu an Habertürk'ün Web Haber Müdürlüğü'nün yanı sıra, perşembe günleri Habertürk ekranlarında 'Açık ve Net' adlı televizyon programını hazırlayıp sunmaktadır.

Par, ünlü isimleri konuk ettiği programda zorlayıcı sorularıyla tanınıyor.