Hadi ipucu cevabı: Jabbar'ın seçtiği ilk şarkı ne?

Hadi ipucu cevabı: Jabbar'ın seçtiği ilk şarkı ne?
Canlı Bilgi Yarışması Hadi, bu akşamki ipucu cevabı belli oldu. Hadi Instagram hesabında, "fizy’e git, Jabbar’ın seçtiklerini dinle ve ilk şarkıyı not etmeyi sakın unutma" dedi. Peki Jabbar'ın seçtiği şarkı ne?

Kısa sürede hatırı sayılır bir yarışmacı kitlesi oluşturan Hadi ipucu sorusunun cevabı belli oldu. Hadi Instagram hesabında, fizy’e git, Jabbar’ın seçtiklerini dinle ve ilk şarkıyı not etmeyi sakın unutma şeklinde bir paylaşımda bulundu. Hadi bu akşam Müzik Gecesi konseptiyle yarışmacılarına 30.000TL'lik ödülü takipçileri ile paylaştıracak. Kazanan yarışmacılar yarışma sonunda hanelerine para gelecek. Öte yandan bu akşamki Hadi'nin konuğu Jabbar. Peki, Jabbar'ın seçtiklerinde ilk şarkı nedir? İşte cevap. 

HADİ İPUCU SORUSU CEVABI

06 Kasım Hadi İpucu Sorusu: Jabbar'ın seçtiği ilk şarkı: Gel Desem'dir.

JABBAR KİMDİR

Aslen İzmirli olan Jabbar, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Filoloji Bölümü'nden mezun oldu. Jabbar, yaşamının büyük bir bölümünü turistik belde Marmaris’te geçirdi. Müzik dünyasına ilk adımını attığı sıralarda, Jabbar ismini kullanmaya başlamıştır. Gerçek ismi Mücahit Turan’dır. Ancak, herkes onu Jabbar olarak tanıyor. Grubunun dağılması ardından müzik kariyerine tek başına devam eden Jabbar, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda müzik kariyeriyle ilgili sorulara yanıt vermişti. 

Hadi bu akşam 20.30'da müzik gecesi konseptiyle olacak. Hadi İpucu Sorusu Cevabı ise haberimizin detayındadır.