Hadise'den O Ses yarışmacısına inanılmaz teklif!

Hadise'den O Ses yarışmacısına inanılmaz teklif!
O Ses Türkiye'nin dün akşamki bölümünde Hadise, kendi takımında olmasını istediği yarışmacıyla yaptığı teklif başta jüri üyeleri olmak üzere izleyenlerin de ağzını açık bıraktı.

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Safi Ocak'ın performansından çok etkilenen Hadise, jüri üyeleri arasındaki vaat yarışında çıtayı daha da yükselterek herkesin ağzını açık bıraktı.

O Ses Türkiye sahnesinde performansını sergileyen Safi Ocak, Artık Kısa Cümleler Kuruyorum şarkısıyla seyircinin karşısına çıktı. Sesiyle büyük beğeni toplayan Safi Ocak, Hadise'den öyle bir teklif aldı ki ağzı açık kaldı.

Hadise, başarılı yarışmacıya 'Stüdyo paranı ve şarkını ben karşılıyorum. Çıkaracağın single için senin yanındayım. Destekliyorum seni' dedi. Hadise'nin bu teklifi seyirciden alkış alırken, yarışmacı isim de yoluna Hadise ile devam etme kararı aldı.

SAFİ OCAK KİMDİR?

Genç müzisyen Safi Ocak Adanalı'dır. ahnesinde 'Artık kısa cümleler kuruyorum' şarkısını seslendiren Safi Ocak, Murat Boz, Hadise ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeyi başardı. Başarılı bir performans gösteren Safi, Hadise'nin takımına katıldı.