Halk TV’de bir deprem daha. Sevilen isim "hoşça kalın" diyerek açıkladı

Halk TV’de bir deprem daha. Sevilen isim "hoşça kalın" diyerek açıkladı
Halk TV'de Ankara'dan sonra İstanbul'da da bir ayrılık işaret edildi. Halk TV'nin sevilen programlarından Açıkça'yı yapan Gökmen Karadağ ayrılık sinyali verdi.

Halk TV Ankara haber müdürü Umut Yertutan geçtiğimiz günlerde istifa etmiş, Halk TV yönetiminin Ankara büroyu kapatma kararı aldığı öğrenilmişti. Halk TV''de bu sefer de İstanbul''da deprem yaşandı. Halk TV''nin sevilen programlarından Açıkça''yı yapan Gökmen Karadağ ayrılık sinyali verdi. Karadağ Twitter''dan sitem dolu paylaşımlarda bulundu.

İlk tweetinde, "Demir alma vakti yaklaşıyor meçhule doğru…" diye yazan Karadağ bir sonraki tweetinde, "Emeğimize emek katan değer katan anlam katan ve en önemlisi neden katan ama hafızası da gayet güçlü olan tüm dostlara selam olsun." ifadelerini kullandı.

Karadağ 3. ve son tweetinde ise, "Hoşça kalın dostlarım. Katkınız için desteğiniz için umudunuz için çok teşekkürler. Hiçbiri boşa gitmedi merak etmeyin. Gerçek eninde sonunda kazanacak bu ülkede ama o zafer döneme göre kalıba girenlerin zaferi olmayacak." derken tweetinin altına gelen soruları da yanıtsız bıraktı.

İşte Karadağ''ın o mesajları:

NE OLMUŞTU?

Halk TV Ankara haber müdürü Umut Yertutan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ‘Halk TV benim için bitti’ diyerek istifasını duyurmuştu.

Halk TV’nin İstanbul’da yapılan toplantısında Ankara Haber Merkezi’nde çalışanların işten çıkarılıp Ankara bürosunun kapatılma kararı alındığı belirtilmişti.

Kameraman, muhabir, teknik ekibe tebligat yapıldığı, çalışanlara "İstanbul’a gelmek isteyen olursa bize bir hafta içinde bildirin” denildiği öğrenilmişti.

Fatih Ertürk’ün sunduğu hafta içi yayınlanan ‘Günün Raporu’ ve hafta sonu ekrana gelen ‘Türkiye Nereye’ programlarına son verildiği, Savaş Kerimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Günaydın Türkiye’ programı için de bitirilme kararı verildiği öne sürülmüştü.

İlgili Haberler