Hande Erçel ablası Gamze Erçel'i ağlattı!

Hande Erçel ablası Gamze Erçel'i ağlattı!
2022 Elle Awards Style Awards'a katılan ve 'Yılın ELLE Kızı' ödülüne layık görülen Hande Erçel, teşekkür konuşmasıyla ablası Gamze Erçel'i ağlattı.

Son dönemin en popüler oyuncularından Hande Erçel, meslektaşı Kerem Bürsin''den ayrıldıktan sonra Kaan Yıldırım ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen oyuncu, yeni ilişkisi hakkında "Ben çok iyiyim, her şey yolunda. Çok güzel" açıklamasını yapmıştı.

Sonrasında ilişkisi hakkında konuşmayı tercih etmeyen güzel oyuncu, dün akşam Yılın en’lerinin ödüllendirildiği ELLE Style Awards gecesine katıldı. Ünlü isimler, törene adeta akın ederken davetliler arasında Hande Erçel''in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım da yer aldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 

Gecede ''Yılın ELLE Kızı'' ödülüne layık görülen Hande Erçel, ödülünü aldıktan sonra kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. "Onun dışında ben ablama teşekkür etmek istiyorum" diyen ünlü isim, sözlerine "Çünkü o benim annemin stilini gün geçtikçe üzerine alıyor ve ben onda annemi görüyorum" diye devam etti.

''AĞLATTIN BENİ SIPA'' 

Kardeşinin bu sözleriyle duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan Gamze Erçel ise o anlarda çekilen videosunu takipçileriyle paylaştı. Instagram hesabında yaklaşık 5 milyon takipçisi olan fenomen isim, videoya kardeşi Hande''yi etiketleyerek "Ağlattın beni sıpa" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler