"Göğüslerinin bakımını nasıl yapıyorsun?" sorusuna "18 bin TL'ye yaptırdım, elletmiyorum" diye yanıt verdi

"Göğüslerinin bakımını nasıl yapıyorsun?" sorusuna "18 bin TL'ye yaptırdım, elletmiyorum" diye yanıt verdi
Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu, bir takipçisinin "Göğüslerinin bakımını nasıl yapıyorsun?" sorusu üzerine göğüsleri hakkında konuştu. Yıllar önce 18 bin TL vererek meme estetiği yaptırdığını söyleyen Sarıoğlu, "Bir dolar bir de benim memelerim değerleniyor. Bakımı için de elletmiyorum" diye yazdı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosundan dolayı Habertürk''teki spikerlik görevinden ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu, cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor.

"MEMELERİMİ 18 BİN TL''YE YAPTIRDIM, ELLETMİYORUM"

Son olarak Ekşi Sözlük''te takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan sunucu, "Göğüslerinin bakımını nasıl yapıyorsun?" sorusu üzerine "Arkadaşlar ben bu memeleri 5 sene önce bastım parayı yaptırdım Kalçalarım çok geniş olduğu için, proporsiyon olarak memelerim eksik kalıyordu . FOX TV''de sunduğum Kaç Para Kaç programından aldığım parayla, gittim memelerimi yaptırdım. Ben o zaman 18 bin TL verdim. Şimdi yaptırmaya kalksan yüz bin tutar. Bir dolar bir de benim memelerim ne kadar değerlendi görüyor musun? . Bakımı için evde sütyensiz dolaşmıyorum ve elletmiyorum" dedi.

 

İŞTE HANDE''NİN PAYLAŞIMI

 

İlgili Haberler