Hande Subaşı makyajsız hali! Hande Subaşı kimdir

Hande Subaşı makyajsız hali! Hande Subaşı kimdir
Hande Subaşı makyajsız hali fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Ünlüler arasındaki makyajsız fotoğraf paylaşımı kervanına Hande Subaşı'da katıldı. İşte 34 yaşındaki Hande Subaşı'nın makyajsız hali...

Hande Subaşı makyajsız hali! Hande Subaşı kimdir

Hande Subaşı, makyajsız halini "Sanki cildimin biraz ilgiye ihtiyacı var" notu ile paylaştı. Subaşı'nın bu paylaşımı kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi. Peki Hande Subaşı kimdir? İşte detaylar...
hande.jpg

HANDE SUBAŞI KİMDİR?

Hande Subaşı, 1984 yılında Ankara'da doğmuştur. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Özel Sainte Pulcherie Fransız Lisesi orta okulunu bitirdikten sonra Kadıköy Anadolu Meslek lisesinde okudu. Baba tarafı Elazığlıdır.
İstanbul ÜniversitesiFransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu.
2005 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci oldu. Ardından Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı.

"Adak" ve "Kuşdili" gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV'de yayınlanan "Elveda Rumeli" adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı.

Hande Subaşı, Show TV'de yayınlanan "Şarkı Söylemek Lazım" yarışma programının 2007 yılında yayınlanan ilk sezonuna yarışmacı olarak katıldı.

2009 yılında "Gelecekten Bir Gün" ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Güneşi Gördüm" adlı filmlerinde oynadı.

Hande Subaşı 2012 yılının yazında "Tiyatro Kedi" tiyatrosunda sahnelenen "Kamelyalı Kadın" adlı müzikalde ilk kez tiyatro sahnesinde rol aldı. Aynı zamanda show tv.de yayınlanan "Düşman Kardeşler" adlı dizide oynadı.

Hande Subaşı 25 Ağustos 2012 tarihinde Can Tursan'la Suada'da yapılan törenle evlendi. 4 Şubat 2016 tarihinde boşanmak için mahkemeye başvurdu.

8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1'de başlayan "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizideEngin Altan Düzyatan Ertuğrul Gazi'yi canlandırırken Esra Bilgiç Halime Hatun karakterini canlandırdı. Diğer rollerde ise Kaan Taşaner, Didem Balçın,Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz,Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi isimler rol aldı.