Harun Dulkara kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?

Harun Dulkara kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın liderlerinden Ayhan Güner'i vuran Harun Dulkara, sosyal medyanın gündemine oturdu. Harun Dulkara hakkındaki detaylar merak ediliyor.

Harun Dulkara, Çarşı lideri Ayhan Güner'e düzenlediği silahlı saldırıyla gündemde. Daha önce de Alen Markaryan'ı vuran Harun Dulkara, yine bir başka Çarşı grubu lideri olan Ayhan Güner'e silahlı saldırı düzenledi. Harun Dulkara hakkındaki detaylar merak ediliyor. Kimdir? Kaç yaşında?

HARUN DULKARA KİMDİR?

Harun Dulkara’nın adını Türkiye ilk kez Alen Markaryan’ın vurulma olayıyla duydu. Çarşı Grubu’nun efsane lideri Alen Markaryan, kendisini bacağından vuran Harun Dulkara’dan o zamanlar (2010 yılı) şikayetçi olmamıştı. Harun Dulkara bugün de bir başka Çarşı lideri Ayhan Güner’i silahla yaraladığı için gündemde.

Harun Dulkara kimdir?

Beşiktaş tribünlerinde Amigo Harun olarak bilinen Harun Dulkara Alen Markaryan’ı vurduğunda siyah-beyazlı tribünlerde büyük infial yaşanmış, büyük bir taraftar grubu Harun Dulkara’ yı dışlamıştı. İddiaya göre Dulkara, Ayhan Güner’i Beşiktaş tribünlerinde söylenen “Her şey çok güzel olacak” tezahüratı için vurdu.

Harun Dulkara yine yıllar önce TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i hedef alan yumurtalı saldırının da sorumlusu olarak basında yer almıştı. Harun Dulkara kapalı tribün eski liderleridir.