Hayrettin Nuhoğlu'ndan Erdoğan'a: “İçimi sızlatıyor”

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Erdoğan'a: “İçimi sızlatıyor”
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nuhoğlu, TBMM’deki konuşmasında önceden yapılan hizmetleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın biz yaptık demesine tepki göstererek; “Bunları Cumhurbaşkanı sıfatıyla söylüyor. Bu durum benim içimi sızlatıyor” İfadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki yapılan hizmetleri biz yaptık sözlerine tepki gösterirken; “Evet şaka gibi değil mi? Değerli arkadaşlar sayın milletvekilleri bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Aslında bunları AKP Genel Başkanı olarak söylemiş olsa önemsemeyeceğim. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı sıfatıyla söylüyor. Bu durum benim içimi sızlatıyor” sözlerini kullandı.

Erdoğan’ın ‘Yatırım bizim işimiz, hava limanları bizim işimiz, Adıyaman’da havalimanı var mıydı? Biz yaptık biz. Yağarsa AKP yapar. O kadar’ sözlerini hatırlatan Nuhoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“İnceledik. Adıyaman havalimanı AKP kurulmadan önce 1998’de hizmete girmiş. ‘Havalimanı yoktu bizimle geldi Muş’a’ bunu da inceledik. Muş havalimanı da 1992 yılında yapıldı. ‘Üniversiteyi Isparta’ya kim yaptı? Biz getirdik biz’ İnceledik 1992’de açılmış. ‘Karaelmas Üniversitesi’ni kim kurdu? ‘Biz kurduk. Zonguldak’ta üniversite var mıydı? Kuracağız dedik ve kurduk’ Bunu da inceledik 1992’de kurulmuş. ‘Yahu biz geldiğimizde Adnan Menderes Havalimanımızı yaptık. Koskoca Ege’nin incisine böyle bir havalimanı yakışmaz mıydı? Niye bizden öncekiler yapamadılar yapmadılar?’ Bunu da inceledik 1987’de hizmete girmiş. ‘Yahu biz gelmeden önce Tomar mı vardı? Tomografi mi vardı? Ultrason yok yok yok!’ Değerli arkadaşlar bunu da inceledik bu sayılanlar en az 40 yıl önce ülkemizde kullanılmaya başlanmış.

Evet şaka gibi değil mi? Değerli arkadaşlar sayın milletvekilleri bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Aslında bunları AKP Genel Başkanı olarak söylemiş olsa önemsemeyeceğim. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı sıfatıyla söylüyor. Bu durum benim içimi sızlatıyor.”