Helal olsun sana Ali Koç! Adana Demirspor maçı öncesi basın mensuplarının Gazeteciler Günü'nü tebrik etti

Helal olsun sana Ali Koç! Adana Demirspor maçı öncesi basın mensuplarının Gazeteciler Günü'nü tebrik etti
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Adana Demirspor maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana Demirspor maçı öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Gelişmelerle ilgili bilgiler veren Ali Koç, "Testim dün negatif çıktı. Teknik direktör için yarın birkaç ülkede görüşmeler başlıyor. İki haftalık süreçte hocamız belli olabilir" diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana Demirspor maçı öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Koç, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensuplarını tebrik etti. 

 Ali Koç "Herkesin bir yoğurt yiyişi var. Kimsenin sorgulamayacağı hoca hedefi varsa, bugünden yarına olmuyor. Zoom''la telefonla bitecek iş değil. Prensipte anlaşır, yüz yüze görüşürüz. Bu süreç 1-2 hafta sürebilir" dedi.

Adaylarla ilgili de konuşan Ali Koç "Bir teknik direktör var paradan önce yapıyı konuşuyor. Testim dün negatif çıktı. Hoca için yarın birkaç birkaç ülkeye seyahat başlıyor. Bazı teknik direktörler sezon ortasında gelmiyor. Haziranda çalışacak olan hocanın bu döneme de rehberlik etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sezon değerlendirmesi yapan Ali Koç, "Kırılma maçı Trabzonspor. Konyaspor maçı da geçen sezonki Sivasspor mücadelesi gibi" dedi.

Hakem performansını da yorumlayan başkan Koç "Hakemlerin genel performansı kötü. MHK toplantısında söylenenler olursa, devrim gerçekleşir" açıklamasında bulundu.

Sezonun enteresan ilerlediğini belirten Koç, "Hedefimiz sezonu en iyi yerde bitirmek, Avrupa''da en az bir tur atlamak. Kupaya odaklanmak" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler