Herkes Acun’un adaya gelişini konuşuyor. Survivor 2021 böyle başladı

Herkes Acun’un adaya gelişini konuşuyor. Survivor 2021 böyle başladı
Survivor Türkiye büyük heyecan Acun Ilıcalı’nın her yıl programa farklı bir araçla gelmesiyle başlıyor. Ilıcalı, bu yıl da önce motorsikletle daha sonrasında köpek balığı şeklinde olan deniz aracıyla dikkat çeken bir gösteriye imza attı.

SURVİVOR’IN İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Survivor 2021'in 9 Ocak Cumartesi akşamı ekranlara gelen ilk bölümünde ünlüler ile gönüllüler yarışmacıları zıpkın, olta ve baraka kazanmak için karşı karşıya gelerek ilk oyunlarını oynadılar. Konseyde Acun Ilıcalı İlayda Şeker'in karşı takıma geçtiğini açıklarken, Sancakay'ın sakatlanması geceye damga vurdu. Ödül oyunu mücadelesinin yaşandığı gecenin sonunda toplanan ada konseyinde yeni kuralları açıklayan Ilıcalı, Survivor'da artık takım kaptanları seçileceğini ve onların adadaki sorunları netliğe kavuşturacağını açıkladı. İşte, ilk bölümde yaşananlar.

SURVIVOR’DA İLK ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2021 sezonunun ilk oyunu için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. İlk ödül oyunu öncesinde takımlar, avantaj oyununda mücadele verdi. Bu turda kazanan Gönüllüler oldu.

Avantaj oyunu sonrasında ise Ünlüler ve Gönüllüler zıpkın, olta gibi balık avlama malzemeleri ödülü için yeniden parkura geçti. Bu etabın sonunda skor Gönüllüler 9 – Ünlüler 7 oldu. Böylece ilk oyunu kazanan gönüllüler oldu.

BARAKA ÖDÜLÜNÜ ALAN BELLİ OLDU

Zorlu mücadele sonrası bu kez baraka ödülü için mücadele verildi. Bu oyunda her turda kaybeden takımdan bir kişi oyun dışı kaldı. Oyunda ipi göğüsleyen Ünlüler takımı etabın sonunda barakayı almaya hak kazandı.

ADADA İLK SAKATLIK

Ödül oyununda Meryem ile parkura çıkan Sancakay parkurda talihsiz kaza geçirerek sakatlandı. Sancakay'ın sakatlanması korku dolu anlara neden olurken önemli bir durumunun olmadığı açıklandı.

SURVİVOR'DA ÜNLÜLER TAKIMINA KİM GEÇTİ?

Heyecan dolu oyunların sonunda Acun Ilıcalı konseyde açıklama yaptı. Ilıcalı Gönüllüler takımından bir kadın yarışmacının Ünlüler takımına geçeceğini söyledi. Gönüllüler takımındaki yarışmacıların oylamalarıyla karşı takıma geçen isim İlayda Şeker oldu.

Kaynak: Hürriyet