Hıncal Uluç: “Elinize mi sıkıştırdılar, böyle yazın diye”

Hıncal Uluç: “Elinize mi sıkıştırdılar, böyle yazın diye”
Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşesinde kendi gazetesini eleştiren bir yazı kaleme aldı. Galatasaray’ın mahkeme kararıyla ilgili Sabah gazetesinde çıkan haberi eleştiren Uluç, “Elinize mi sıkıştırdılar, böyle yazın diye” dedi.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, köşesinde kaleme aldığı yazısında kendi gazetesini eleştirdi. Uluç, Galatasaray’ın mahkeme süreciyle ilgili Sabah gazetesinde çıkan haberi eleştirdi. “Elinize mi sıkıştırdılar, böyle yazın diye” soran Uluç, ”Mustafa Cengiz için "Mağdur" algısı yaratan bu haber neyin nesidir?” dedi.

İşte Hıncal Uluç’un yazısının ilgili bölümü:

bizim gazetede "Kayyum yok!.
Yola devam" başlıklı bir haber çıktı.
İmzasız.. O zaman muhatabım Spor Müdürümüz Murat Özbostan..
Sevgili Müdürüm, Davayı servisinden takip eden oldu mu?. O muhabirine sordun mu, bu davanın neresinde "Kayyum" lafı var?.
Bu haberi ve bu başlığı, senin muhabirlerinden biri izleyip yazmadı ise, bana sorarsan adeta "Mustafa Cengiz" imzalı bu haber ve bu manşet nerden çıktı?
Elinize mi sıkıştırdılar, "Böyle yazın" diye..
Mahkemeden sadece "Mahkeme kararı uygulansın" kararı isteyen Galatasaraylılar için "Hain", kulüp tüzüğünü ve mahkeme kararlarını hiçe sayan Mustafa Cengiz için "Mağdur" algısı yaratan bu haber neyin nesidir?.
Odam senin dört kat üstünde..
Asansörle 1 dakika..
Bir uğra da anlat, anlatabilirsen..
Davayı izleyen muhabirin varsa, haber ver. Ben inerim.
İkiniz anlatırsınız, olur mu?.

İlgili Haberler