Hisarönü'nde halk TRT ekibini kovaladı

Hisarönü'nde halk TRT ekibini kovaladı
Marmaris Hisarönü'ndeki yangınlar henüz kontrol altına alınamadı. Ancak yangınlar devam ederken 'Hisarönün'de yangın kontrol altına alın' diyen TRT Muhabiri tepkilerin odağında yer aldı. Bölgede yaşayanlar da diyerek TRT ekibine tepki gösterdi. O tepkilerden sonra ise olay kavgaya dönüştü.

Hisarönü'nde halk TRT ekibini kovaladı

Muğla''nın Marmaris ilçesinde bulunan Hisarönü Mahallesi''nde yangın yerleşim yelerine sıçradı.

Marmaris Belediyesi, yangına havadan müdahale için acil destek çağrısı yaparken vatandaşlar da yangına müdahale eden ekiplere yardıma koştu.

Ancak pazar günü yapılan bir yayın sırasında TRT muhabirinin, arka planda hala orman yangını sürerken Hisarönü Mahallesi''nde yangının kontrol altına alındığına ilişkin sözleri sosyal medyada tepki toplamıştı.

Hisarönü''nde büyüyen yangın sırasında bölgede bulunan TRT Haber ekibine tepki gösterilirken bir kişi de ekibe saldırdı. Yaşanan arbede kameralara yansıdı.

İşte o anlar:

TRT SÖZ KONUSU YAYINLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

TRT Haber, dün yaptığı yangının kontrol alındığı bilgisini içeren haberle ilgili gelen tepkiler üzerine açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada, muhabirin telefonla çekilen görüntülerinde sözlerinin çarpıtıldığı ifade edildi.

Açıklamada, TRT Haber muhabirinin “Ekipler gerçekten cansiperane büyük bir mücadele vererek Gökova Körfezi’ne ve Akyaka Yolu’na sıçramaması için büyük gayret gösterdiler ve yangın burada durduruldu ve Gökova Körfezi’ne yönelik tehdit tamamen ortadan kaldırıldı.” sözlerinin tamamen çarpıtıldığı iddia edildi.

İlgili Haberler