Ahmet Hakan ile Ertuğrul Özkök Doğu Perinçek'e ateş püskürdü! Seri katile benzetti

Ahmet Hakan ile Ertuğrul Özkök Doğu Perinçek'e ateş püskürdü! Seri katile benzetti
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Taliban ile Atatürk'ü kıyaslamasına Hürriyet iki yazarı Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'ten tepki geldi.

Ulusal Kanal''a konuşan Doğu Perinçek, Afganistan''da yönetimi ele geçiren Taliban''la ilgili olarak, "Taliban, Mustafa Kemal Paşa''nın Türkiye''de yaptığı gibi Afganistan''ın Kurtuluş Savaşını başardı" ifadelerini kullanmış ve tepkilere neden olmuştu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Atatürk ile Taliban''ı bir tutan Doğu Perinçek''e adeta ateş püskürdü.

Hakan, Perinçek''in sözleri için "Atatürk’le Taliban’ı kıyaslamak... Her şeyden önce Atatürk’e düpedüz hakaret ve büyük bir saygısızlık. Saçmalamanın daniskası. Absürdlüğün zirve noktası. Böyle bir kıyaslama, Atatürk ve yol arkadaşlarının birikim ve deneyimini aşağılamaktan başka bir anlam taşımaz” dedi.

ÖZKÖK: PERİNÇEK''İN SERİ KATİL DUYGUSUZLUĞU VAR

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Taliban’ı “Afganistan’ın Atatürk’ü” ilan eden Doğu Perinçek’in “seri katil duygusuzluğuna” sahip olduğunu yazdı.
Perinçek’in yaptığı benzetmeye “Yuhh artık” diye tepki gösteren Özkök, “Anlaşıldı Doğucuğum… Sen kafaya koydun. O artık alıştığımız seri katil duygusuzluğunla hepimizi çıldırtacaksın…” dedi.

Atatürk liderliğindeki Türk Kurtuluş Savaşı’nın kadınlar için kurtuluş olduğunu, Taliban’ın ise kadınlar için yok oluş anlamına geldiğine dikkat çeken Özkök, Perinçek’e “Şimdi sana ev ödevi veriyorum. Daha yüzlerce fark var, onları da sen bul” diye seslendi.

İlgili Haberler