AKP'li Mehmet Metiner'den ATV'ye zehir zemberek sözler. Hüsran olur biline

AKP'li Mehmet Metiner'den ATV'ye zehir zemberek sözler. Hüsran olur biline
AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner, ATV'ye eleştirilerini peş peşe sıraladı.

AKP İstanbul eski Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, AKP''ye yakınlığı ile bilinen ATV''de yayınlanan ''Yalnız Kurt'' dizisinde Irak''ın kuzeyindeki bölgesel yönetimde ve Irak Kürtlerine yönelik nefret diline yaslanan diyalogların yer aldığını ifade etti.

"FETÖ ile mücadeleyi çok iyi anlatan bir dizi olarak önemseyerek izlediğim o dizinin içine o sahneleri ve diyalogları niye yerleştirme gereği duyduklarını elbette bilemem" diyen Metiner, şöyle devam etti:

"Ama bildiğim o ki misyonumuza ve duruşumuza zarar verdiler. Ayda bir neredeyse o yönetimin seçilmiş başkanı Neçirvan Barzani’yi ağırlayan Cumhurbaşkanı’mız Erdoğan’ın Türk-Kürt kardeşliğine yaslanan ve herkese kazandıran köklü dış politikasına darbe vurdular.

Bir bütün olarak Türkiye Kürtlerini de bir kez daha PKK/HDP’nin istismar alanı içine ittiler. Suriye’nin kuzeyinde Türkiye ile müttefik olan PKK karşıtı Kürtleri de gücendirdiler. PKK/HDP canibine nefes aldırdılar. Diyeceksiniz ki, bir dizi altı üstü, bu kadar abartmaya gerek var mı? Benimkisi bir abartı değil."

Mehmet Metiner ayrıca sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımla da tepkisini sürdürdü. Metiner, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

AK davamızın tarihsel davasını ve misyonunu belirleme işi bir dizideki replik sahibine ve magazinci yazara kaldıysa yandığımızın resmidir.

Gövdelerimiz üzerinde bize ait olmayan başlar olursa, o başların aklıyla varabileceğimiz yer hüsran olur, biline!"

 

İlgili Haberler