iCloud’un yeni tasarımı belli oldu

iCloud’un yeni tasarımı belli oldu
Apple'ın iCloud Beta'nın tasarımını değiştirmeye karar vermesinin ardından yeni tasarımın nasıl olacağı da belli oldu. Yeni tasarımda, simgelerin daha küçük olacak ve arka planda mavi yerine beyaz kullanılacak.

Ağustos ayının sona ermesiyle birlikte Apple, hareketli bir sürece girecek. Eylül ayı içerisinde yeni iPhone modellerini, yeni işletim sistemi iOS 13'ü ve Mac'ler için geliştirilen MacOS Catalina'yı piyasaya sürecek olan Apple, hem şirket hem de teknoloji tutkunları için hareketli bir ay geçirtecek.

Apple'ın yeni iPhone ve iOS'la ilgili çalışmalarının sürdürüldüğü biliniyordu ancak Apple'ın şimdiki hamlesi, şirketin bulut platformu iCloud'la ilgili çalışmalar yürüttüğünü de gözler önüne seriyor.

Webtekno'da yer alan habere göre iCloud hizmeti çoğu zaman Apple kullanıcıları için hayat kurtarıcı olabiliyor. Bu platforma yapılan yedeklemelerle kullanıcılar, verilerine daha sonradan da erişebiliyorlar. Ancak Apple, beklenmedik bir şekilde iCloud'un web arayüzünün beta sürümünün tasarımını baştan aşağı yeniledi.

icloud.jpeg

iCloud'un internet sitesi, mavi renklerin yoğunlukta olduğu bir tasarıma sahiptir. Ancak anlaşılan o ki Apple, ilerleyen dönemlerde bu tasarıma veda edecek. Çünkü iCloud'un beta sayfası, tamamen beyazlara bürünmüş durumda.

Dilerseniz şimdi de hesaba giriş yaptıktan sonra iCloud Beta'nın nasıl göründüğüne bakalım.

Apple, iCloud'un yeni tasarımıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı ancak anlaşılan o ki iCloud'un yeni tasarımı daha beyaz ve sade bir görünüme sahip olurken, platformda bulunan simgeler, biraz daha küçük bir hal alacak.

iCloud'un yeni tasarımının ne zaman kullanılmaya başlanacağı bilinmiyor ancak muhtemelen şirket, yeni ürünleriyle birlikte iCloud'un yeni tasarımını da kullanıma sunacak.