File'nin Sultanları'nın başarısı da rahatsız etti

File'nin Sultanları'nın başarısı da rahatsız etti
Kadınlara yönelik aşağılayıcı söylemleri yüzünden diyanet tarafından işine son verilen İhsan Şenocak, Filenin Sultanları'nın Çin karşısında aldığı galibiyete katlanamadı.

File'nin Sultanları'nın başarısı da rahatsız etti

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu ilk maçında, son olimpiyat şampiyonu Çin''i 3 - 0 mağlup etti. Geçmişteki söylemleri nedeniyle, diyanet tarafından işine son verilen İlahiyatçı İhsan Şenocak, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın; sen ''burnunu göstermekten utanan'' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına ''sultan'' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!" dedi.


Şenocak''a kullanıcılar tarafından tepki yağdı. Yapılan yorumların ardından Şenocak, "İfademde tek cümlelik bir hakaret yok.İslamın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var.Sermayesi "küfür" olan AHLAK YOBAZLARIYLA hukuk önünde tek tek HESAPLAŞACAĞIM.Sizin keyfinize göre DEĞİL İSLAMA göre konuşacağım. Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma YA RABBİ!" yorumunda bulundu.


İşte paylaşım ve tepkiler:

İlgili Haberler