İki takım arasında büyük gerginlik. Acun Ilıcalı en az oyu alarak adaya veda eden ismi açıkladı

İki takım arasında büyük gerginlik. Acun Ilıcalı en az oyu alarak adaya veda eden ismi açıkladı
Survivor SMS sıralaması ile elenen isim son bölümde belli oldu. Survivor'ın 11 Mayıs tarihli 90. bölümünde yaşanan eleme heyecanının ardından çeyrek final öncesi adaya veda eden isim ekran başındakileri şaşırttı.

Survivor 2021''in 11 Mayıs tarihli 90. bölümünde yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında yaşanan SMS mücadelesi ile bir isim adaya veda etti. Bu hafta SMS birincisi olan Poyraz''ın adaylığı düşerken, potada Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen kaldı. Acun Ilıcalı en az oyu alarak adaya veda eden ismin Sergen olduğunu duyurdu.
Diğer yandan yarışmacıların ada şartlarında motivesini arttıran iletişim oyununu parkurunda galip gelen mavi takım kazandı. Mavi takım seçtikleri arkadaşı ile görüntülü görüşme fırsatı elde etti.

SURVİVOR''DA KİM ELENDİ? 

Her hafta salı günleri yapılan haftanın elemesinde, yine heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşandı. Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen''in potada olduğu gecede SMS birincisi Berkay ve Poyraz çıktı.
Cumartesi günkü SMS oylaması baz alınarak en az oyu alan isim Sergen oldu. Böylece 18. haftada elenen isim Sergen olarak kesinleşti.

ELEME ADAYLARI KİM OLDU? 

Bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı ve mavi takımda ikişer aday eleme potasına girdi. Cumartesi akşamı yapılan oylamada Batuhan, pazar akşamı da Poyraz eleme adayı seçildi.
Poyraz ve Batuhan''ın potada olduğu haftada mavi takımda Poyraz SMS birincisi çıktığı için adaylıktan düştü. Bu durumda mavi takımda SMS ikincisi de açıklandı. Mavi takım SMS ikincisi Steven oldu. Kırmızı takımda SMS birincisi ise Berkay oldu. Berkay, eleme adayı olarak İsmail''i gösterirken, mavi takımın adayları ise Dora ile Sergen oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen olarak sıralandı.

SMS SIRALAMASI 

Survivor’da 18. haftada SMS sıralaması belli oldu. Kırmızı takımda SMS birincisi Berkay oldu. İsmail SMS ikincisi Aleyna Kalaycıoğlu ise üçüncü oldu. Aleyna Ç sonuncu olurken Batuhan dördüncülüğe geriledi. Bu hafta mavi takımda SMS birincisi Poyraz SMS ikincisi ise Steven oldu. Dora üçüncü, Ayşe ise dördüncü oldu. Merve beşinci sırada yer alırken, adaya veda eden Sergen en az SMS oyunu alan yarışmacı oldu.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Ada şartları için önemli olan Survivor iletişim oyununda yine nefes kesen mücadele yaşandı. Arkadaşları ile görüntü konuşmak isteyen takımlar zorlu parkurda ter döktü. Engellerin bulunduğu parkurda oynanan oyunda Batuhan ve Aleyna Kalaycıoğlu, mavi takımdan Poyraz ve Merve bayrak yarışına çıktı. Finalde Poyraz, seçim avantajını mavi takıma kazandırdı.

İKİ TAKIM ARASINDA GERGİNLİK

Sonraki turda ise yarışmacılar bu kez gerçek oyunu kazanmak için mücadele verdi. Oyun tempolu başladı ve başa baş bir mücadele ile devam etti. Poyraz''ın Berkay karşısında ilk defa sayı aldığı iletişim oyununda 4-4 beraberlik sağlandı. Oyun sırasında iki takım arasında da gerginlik yaşandı. Batuhan Dora''nın olması gerekenden daha ileride olduğu savunarak tartışmaya başladı. Dora''nın yerinin doğru olduğu gözlemciler tarafından doğrulanırken Dora, skoru 9-4 yaptı. Poyraz''ın atışı ise oyunun kaderini belirledi. Poyraz''ın son atışı ile 10-4 skorla iletişim oyununu kazanan mavi takım oldu.

İlgili Haberler