İktidara yakın yazardan MHP'ye mitili göndermesi

İktidara yakın yazardan MHP'ye mitili göndermesi
İktidara yakın Akit Gazetesi'nin yazarı Kenan Alpay, Erdoğan ve AKP'nin İstanbul mağlubiyeti için henüz bir değerlendirme yapmadığını belirterek, "Devlet Bahçeli ve MHP temsilcilerinden gelecek izahların peşine düşmenin fazla bir manası yok" dedi.

İktidara yakınlığı ile bilinen Akit Gazetesi yazarı Kenan Alpay, 23 Haziran'daki İstanbul seçiminden alınan sonuçları değerlendirirken, AKP'nin önünde kabaca iki tercih olduğunu söyledi. Alpay "Dilde, Fikirde ve İşte de Toparlayıcı Olunacak mı?" başlıklı yazısında, Cumhur İttifakı'nın bir diğer ortağı MHP'yi kızdıracak ifadeler kullandı. Alpay, MHP'ye mitili atma göndermesi de yaptı. 

Alpay, AKP'nin MHP ve trol medyaya yaslanmaya devam etmesi durumunda, iktidar imkanları içinde eriyerek hızla küçüleceğini belirttiği yazısında, "Üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan veya AK Parti yetkilileri tarafından İstanbul’da yaşanan ve 31 Mart’la kıyaslanamayacak kadar derinleşen mağlubiyete ilişkin henüz bir değerlendirme sadır olmadı. G-20 Zirvesi için Osaka’ya gidilmiş olması gecikmenin sebeplerinden biri sayılamaz herhalde. Hayır, Mehter Marşları eşliğinde bütün teşkilatıyla birlikte Akıncılar misali İstanbul’a 'mitili atan' Devlet Bahçeli ve MHP temsilcilerinden gelecek izahların peşine düşmenin fazla bir manası yok. " dedi.