Cemil Kılıç: Allah çoktan belamızı vermiş de haberimiz yok

Cemil Kılıç: Allah çoktan belamızı vermiş de haberimiz yok
AKP'li milletvekilleri Vahit Kiler ve Ekrem Çelebi'nin, Van'da mülakatlara girecek 'yakınları' için İl Müftülüğü'ne yazılı talimat gönderdiği ortaya çıktı. İlahiyatçı Yazar Cemil Kılıç, AKP’li milletvekillerinin torpil talimatına “Allah çoktan belamızı vermiş de haberimiz yok” ifadeleri ile tepki gösterdi.

AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler’in, Van''da mülakatlara girecek ''yakınları'' için İl Müftülüğü''ne yazılı talimat gönderdiği ortaya çıktı.

Çelebi’nin müftüye gönderdiği yazıda "Aşağıda bilgileri bulunan 4/B İmam Hatiplik mülakatına girecek ilgililerin değerlendirmedi hususunda rica ederim" ifadesi yer aldı.

Halktv.com.tr’den Hava Asal’ın haberine göre Keskin’in "Sayın Hocam" diye başladığı torpil talimatında "Aşağıda ismi yazılan hemşerilerim kurumunuzda girecekleri mülakatlarda yardımlarınızı beklerim" dediği görüldü.

İki milletvekilinin torpil yapılmasını istediği kurumun ise bir müftülük olması dikkat çekti.

“ALLAH ÇOKTAN BELAMIZI VERMİŞ DE HABERİMİZ YOK”

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, AKP’li vekilleri torpil talimatına sert tepki gösterdi. Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Allah çoktan belamızı vermiş de haberimiz yok“ dedi.

Kılıç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bir Müslüman ülke düşünün ki, Diyanet''e bile torpille giriyorsunuz. Torpille imam oluyor ve millete cami kürsüsünden iyi ahlak vaazı veriyorsunuz. Allah çoktan belamızı vermiş de haberimiz yok. “

İlgili Haberler