İlay Erkök kimdir ve kaç yaşında?

İlay Erkök kimdir ve kaç yaşında?
Şarkıcı Keremcem ile 1 yıldır birlikteliğin ardından ayrılan İlay Erkök kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Keremcem sevgilisi İlay Erkök'ten ayrıldı. Basında çıkan bu haberlerin ardından İlay Erkök kimdir, nereli ve kaç yaşında? şeklinde sorular da gelmeye başladı. 1 yıldır mutlu bir birliktelikleri olduğu gözlenen çift bugün ayrılık kararı aldı. Keremcem, "Neden söylemeye gerek yok. Kol kırılır yen içinde kalır. Hiç kimse ilişkiye bitsin diye başlamıyor. Mutlu ayrılık da yok. Sizden de saygı bekliyoruz. Arkadaşız. Saygımız sevgimiz devam ediyor. İlay da öyle bir insan, ben de... Yaşadığımız şey bunu hak ediyor. İnşallah öyle de olacak." dedi.

İLAY ERKÖK KİMDİR

1 Ekim 1993 doğumlu İlay Erkök, İstanbul doğumludur. aslen Manisalı'dır ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Ekranların genç simalarından İlay Ergök'ün televizyon dünyasına adım atışı 2013 yılında Güneşi Beklerken adlı dizisiyle olmuştur. Dizide Kerem Bürsin, Hande Doğandemir ve Emre Kınay gibi başarılı isimlerle beraber rol almıştır.

Bu tarihten sonra İngiltere'ye giden Erkök, burada Royal Conservatoire of Scotland’ da oyunculuk eğitimi almıştır. İngiltere dönüşünden sonra Tolga Çevik’in asistanı olarak çalışmaya başlamıştır.

Daha sonra Fox TV'de yayınlanan ve başrollerini Can Yaman, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin paylaştığı İnadına Aşk dizisinin kadrosunda yer aldı.