İlkokul öğrencisinin sınıf annesine tepkisi gündem oldu: Sanki dünyanın ağası

İlkokul öğrencisinin sınıf annesine tepkisi gündem oldu: Sanki dünyanın ağası
Sosyal medyada paylaşılan bir videoda ilkokul öğrencisi ve sınıf annesi arasında geçen konuşmalar gündem oldu. Sınıf annesinin her şeye karıştığını düşünen çocuk, "Sanki dünyanın ağası" sözleriyle tepki gösterdi.

TikTok'ta paylaşılan bir video sosyal medyada gündem oldu. Kim tarafından kaydedildiği bilinmeyen görüntülerde sınıf annesi olduğunu söyleyen bir kadın ve bir öğrenci arasında geçen konuşmalarda her iki tarafın da tepki gösterdiği görülüyor.

Sınıf annesi ile çocuğun tartışması milyonlarca kez izlenirken o anlarda kadının, "Senin böyle konuşmanı kim sağlıyor?" dediği görülüyor.

Bu soruya sinirlenen çocuk, "Sana ne" karşılığını veriyor.

Kadın, "Ben buranın sınıf annesiysem her şeyi bilmek zorundayım" derken çocuk şu sözlerle kadına ağzının payını veriyor:

Bana ne Allah Allah. Bir sınıf annesi sanki dünyanın ağası. Yok öyle bir şey be. Öyle herkes ağa, kaymakam, başkan olabilseydi, olurdu.

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları 'sınıf annelerinin' ne iş yaptığını, yetkinlikleri olmamalarına rağmen öğrencilerle bu kadar yakın temas kurmamaları gerektiğine dikkat çekti.

Sosyal medyada sınıf annesi olan kadına tepki yağdı.