İran'dan Orta Doğu'da tansiyonu yükseltecek hareket

İran'dan Orta Doğu'da tansiyonu yükseltecek hareket
İran Devrim Muhafızı Komutanı Hüseyin Selami ve beraberindeki heyet, Basra Körfezi'nde kurulan yer altına gizlenmiş füze üssü ziyaretinde Amerika ve İsrail bayraklarını çiğneyerek, mesaj verdi.

İran Devrim Muhafızı Komutanı Hüseyin Selami ve beraberindeki heyet, füze açılışında çarpıcı bir harekete imza attı. Devrim Muhafızları Başkomutanı Hüseyin Selami ve beraberindeki heyet, Basra Körfezi'nin açıklanmayan bir noktasında yer altına gizlenmiş füze üssü tanıtımı için gerçekleştirdiği ziyarette ABD ve İsrail bayraklarını çiğneyerek, iki ülkeye mesaj verdi.

"DÜŞMANLARIN KABUSU OLACAK" 

Devlet televizyonunda yayınlanan haberde Tümgeneral Hüseyin Selami'nin yeraltı üssünün donanmanın stratejik füzelerinin bulunduğu çok sayıda üsten sadece bir tanesi olduğunu söylediği aktarıldı. Geçtiğimiz yıl Devrim Muhafızları Birliği, İran'ın körfez hattı boyunca inşa ettiği yer altı "füze şehirlerinin" "düşmanların kabusu" olacağını açıklamıştı. Salami yüzlerce kilometre menzili olan bu füzelerin hedeflerine tam isabet etme ve yüksek imha kapasitesine sahip olduğunu ve düşmanın elektronik savunma mekanizmalarını aşabileceğini söyledi. 
iran-devrim-muhafizi-komutani-fuze-ussu-acilisinda-abd-ve-israil-bayragini-cignedi-3632-dhaphoto1.jpgiran-devrim-muhafizi-komutani-fuze-ussu-acilisinda-abd-ve-israil-bayragini-cignedi-3632-dhaphoto2.jpgiran-devrim-muhafizi-komutani-fuze-ussu-acilisinda-abd-ve-israil-bayragini-cignedi-3632-dhaphoto3.jpgiran-devrim-muhafizi-komutani-fuze-ussu-acilisinda-abd-ve-israil-bayragini-cignedi-3632-dhaphoto4.jpg