İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
İSG sınavı bugün binlerce adayın katılımıyla gerçekleşti. Peki, İSG sınav soru cevapları ve sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM 2018 sınav takviminde İş Sağlığı Güvenliği sınavı ile ilgili tarih vermişti.

İSG sınavı bugün binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. İSG sınav soru cevapları ve sonuçları ne zaman açıklanacak? İSG sınavı kolay mıydı zor muydu? sorusu merak konusu oldu. 15 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşen İş Sağlığı Güvenliği 2. dönem sınavları yapıldı. Her yıl iki kere gerçekleştirilen sınavlar,  işyeri hekimleri, iş güvenliği uzmanları ve diğer sağlık personellerinin eğitim, sınav ve belgelendirilmesi işlemleri, ilgili mevzuat kapsamında yürütülmektedir. Her sınavda olduğu gibi yine bu sabahta adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmadı. Adaylar fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmadı. 2018 İSG 2. Dönem Sınavında adaylara, 5 ayrı sertifika alanında çoktan seçmeli sorulardan oluşan bir test uygulandı ve her testte 50 soru yer aldı. Aynı tarih ve saatte 5 sertifika alanında yapılan sınavlarda soru içeriklerinin farklı olabilme ihtimali vardır. Sınav, saat 10.15’te başlayacak ve 75 dakika sürdü.

İSG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ÖSYM sınav takviminde İSG 2018 sınav sonuçları 10 Ocak tarihinde açıklanacağı bildirildi. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi üzerinden yada Yeniçağ gazetesi internet sitesinden ulaşabileceksiniz.

İSG SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

İSG sınav soru ve cevapları sınavdan bir iki gün sonra açıklanması ön görülüyor. Yayınlanır yayınlanmaz ise haber sitemizde olacak.

İSG SINAV YORUMLARI NASIL

İSG sınavına giren kişiler sosyal medya hesapları üzerinden sınav hakkında yorum yaptılar. Bazı kullanıcılar sınavın kolay olduğunu, bazıları ise zor olduğunu vurguladı. İşte o yorumlardan bazıları...

İsg sınavı 200 liramı geri ver çabuk

İSG Sınavı Adayı olarak beynimi yaktım yarın büyük gün dua edin gençler

Bitti tatlım İSG sınavı var bu hafta malesef

İsg sınavı yüzünden Kıvanç’ın yeni dizisini izleyemiyorum. Bu da benim imtihanım

Edebiyat sınavı beni yedi bakalım İsg ne olacak