İskenderun'da bir sokağa Uğur Şahin'in adı verildi

İskenderun'da bir sokağa Uğur Şahin'in adı verildi
Korona virüs aşısını bulan İskenderunlu profesör Uğur Şahin'in ismi, kentteki bir sokağa verildi.

İskenderun'dan Uğur Şahin'e jest

Tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgınını sonlandırmak için aşı geliştirenlerden biri olan İskenderunlu profesör Uğur Şahin'in ismi, doğdu kent İskenderun'daki bir sokağa verildi. 

Prof. Dr. Uğur Şahin’in İskenderunlu olduğunu ve bundan dolayı çok gururlandıklarını dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise dünyayı ilgilendiren bu başarıya imza atan Şahin'e jest yapacaklarını ifade etti.

Kendisinin isminin İskenderun'da sonsuza dek yaşatılacağını belirten Tosyalı, "İskenderunlu hemşehrimiz Prof. Dr. Uğur Şahin'i bir kez daha tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Sayın Şahin’i doğmuş olduğu İskenderun’a davet ediyoruz. Kendisi ile gurur duyduk. Umarım bu aşı dünyaya şifa olur. Bu virüsten herkes kurtulur. Bu zor günleri geride bırakıp tekrar eski güzel günlerimize döneceğiz. Biz de başarılarından dolayı Prof. Dr. Uğur Şahin'in adını İskenderun’da doğmuş olduğu Kurtuluş Mahallesi 71'inci sokağa  Ocak ayı meclisinde alacağımız karar doğrultusunda vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı