İsmail Ok 1 Mart'ta projelerini açıklayacak!

İsmail Ok 1 Mart'ta projelerini açıklayacak!
Yerel seçimlere kısa bir süre kalmışken vatandaş ziyaretlerine devam eden İYİ Parti ve CHP'nin ortak Balıkesir adayı İsmail Ok, tüm projelerini 1 Mart'ta açıklayacaklarını söyledi.

İYİ Parti ve CHP'nin ortak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok Balikesir'i adım adım gezmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde vatandaşın taleplerini ve sorunlarını dinleyen Ok çözüm önerilerini ve projelerini de halk ile paylaşıyor.

 

Yapmış olduğu ziyaretlerde açıklamalar yapan Ok, 1 Mart tarihinde projelerinin lansman tanıtım toplantısını yapacaklarını ve İYİ Parti ve CHP adaylarının tanıtılacağını ifade etti.

Uzun zamandır siyasi rakiplerinin ve en önemlisi halkın merak ile takip ettiği projelerden bölüm bölüm bahseden İsmail Ok üreten ve halka dokunan tüm projelerini 1 Mart tarihinde açıklayacaklarını söyledi.

"BALIKESİR'İN GELECEĞİNİ BETONA GÖMMEYECEĞİZ"

1 Mart tarihinde tüm projelerini basın mensupları aracılığıyla  halka aktaracaklarını söyleyen İsmail Ok AKP'li Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini de eleştirdi. Balıkesir'in 5 yılının büyük kayıplara neden olduğunu söyleyen Ok " Avlu ve Çamlık projelerine yüz milyarlarca lira para harcadılar. Karşılığı nedir. Evine ekmek götürmeyen halkımız avlu da nasıl çay içsin. Ürettiğini satamayan çiftçi nasıl çamlığı gezsin. Sadece Avlu ve Çamlık projesine harcanan yüz milyarlarca lira para ile Balıkesir'e tarımsal üretim yapacak onlarca fabrika açardık. Binlerce insanımıza istihdam sağlardık. Balıkesir yeniden markalaşmış ve Türkiye'yi doyuran il olurdu. Bizler yandaşı sevindiren projeler ile değil, evine ekmek götüremeyen vatandaşımızı, ürettiğini satamayan çiftçimizi, sabah evden çıktığında gidecek bir işi olmayan gençlerimizi ve sağlıklı beslenmek isteyen halkımızı düşünen projeler hazırladık. Halkımız müsterih olsun, yapılmayanları yapacağız. Üreten ama mutlaka üreten, üreticiyi destekleyen bir belediye olarak Balılesir'de yeni bir ekonomi ve hayat modeli oluşturacağız" dedi.

"SU VE ALTYAPI SORUNUNU DAHİ ÇÖZEMEDİ"

Sözlerine devam eden Ok "2014 yılında büyük vaadler ile gelen Edip Uğur bırakın halka dokunan projeler yapmayı, su ve altyapı sorununu dahi çözemedi. Halkın su ve altyapı için ödediği milyonlarca liralık paraların ne olduğu belli olmayan, müteahhit sevindiren projelere aktardı. Bugün gelinen noktada halen vatandaş su kesintileri yaşıyor, halen evini su basıyor, halen arıtması çalışmıyor ve halen suyu pahalı kullanıyor. Bizler bu sorunların çözülmesinin yanında üretken ve sosyal belediyecilik anlayışını da oluşturacağız. Milli, çoğunlukçu ve katılımcı, vatandaş memnuniyetini esas alan, hizmet üretmede süratli ve etkili, kaynak kullanımında tasarrufçu, temiz şeffaf ve hesap verebilir, tarihimize, kültürel değerlerimize, çevreye ve estetiğe duyarlı, kimsesizleri ve garip gurabayı kucaklayan sosyal belediyecilik ilkelerini içeren İYİ Belediyecilik projelerimizi halkımız ile buluşturacağız" dedi.