İsmail Ok’tan DSP'ye sert cevap: “Allah’tan da mı korkmazsınız?”

İsmail Ok’tan DSP'ye sert cevap: “Allah’tan da mı korkmazsınız?”
İYİ Parti ve CHP’nin Balıkesir Adayı İsmail Ok, yoğun iftira ve hakaretlere maruz kaldıklarını söyledi. Ok, partisini terör örgütleri ile birlikte hareket ettiği yönünde iftira atanlar için sert ifadeler kullandı.

2010 Referandum oylamasında hayır oyu kullandığı ve Fetö’ye peşkeş çekilen toplu taşımanın yanında ki Zağnos Dershanesi’nin kirasını bin 200 TL den 34 bin TL’ye çıkardığı için 2012 yılında Fetöcüler tarafından operasyona maruz kaldıklarını söyleyen İsmail Ok; “Fetönün bize karşı olan hırsı halen geçmemiş. Görüyoruz ki, halen Fetönün operasyonları bitmemiş. Bu memleketi sevmenin, tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumanın bu ülkede ne yazık ki bir bedeli var. Bizler de bunları yaşıyoruz. Üzüldüğüm taraf ise Fetö nün bu kadar büyük ve sapık bir örgüt olduğu gün gibi ortada iken halen bu teröristlerin propagandasının yapılması kahredici bir durum. Fetö ağızlı kiralık bir kalem var. 250 şehitten utanmazsın da Allah’tan da mı korkmazsın? Bu hayatta her şey mi para?” dedi.

“HUKUK ÖNÜNDE HESABINI VERECEK”

DSP adayı Tamer Kanber’in HDP ile partisinin ortak tavır sergilediği yönündeki açıklamaları hakkında konuşan Ok şunları söyledi: “Bu vatan evlatlarının saçının telini dünyaya değişmeyiz. Çamur at izi kalsın asla tutmaz. Ekonomik anlamda da, şahsiyet anlamında da bitik olan Tamer Kanber neden bu ithamları bize yapıyor? Çok net söylüyorum bizi PKK-HDP gibilerle işbirliği yapma cüretinde bulunanlar alçaktır, namussuzdur, şerefsizdir. Bu iftiraları atanlar da aynısıdır. Bu kadar açık ve net şekilde söylüyorum, bunların hesabını hukuk önünde verecek. 2014’de Balıkesir bunları gördü, bir daha tutması söz konusu değil.”