Issız adam sessizliğini bozdu

Issız adam sessizliğini bozdu
Issız Adam filmi ile akıllarda yer eden Cemal Hünal boşanma iddialarına yanıt verdi. Eşi Lale Cangal tek celsede boşandı iddiaları ile gündeme gelen çift merak edilenleri cevapladı.

Ünlü oyuncu Cemal Hünal ile Lale Cangal 2011’de nikah masasına oturmuş, çiftin bu evlilikten Doğan Atilla adında bir de oğulları olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde evliliklerinde sorunlar olduğu iddia edilen çiftin sessiz sedasız boşandığı gündeme geldi. Lale Cangal ile Cemal Hünal, konuya ilişkin ortak bir açıklama yaptı.

cemalaile.jpg
"EVLER AYRILDI”
Lale Cangal ile Cemal Hünal, yaptıkları açıklamada; "Basında bir süredir yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yapma gereği duyduk. Evlerimizi ayırdığımız doğrudur ancak henüz resmi bir başvurumuz olmadı. Süreci hem bizim hem de müşterek çocuğumuzun menfaati doğrultusunda yönetebilmek için avukatımızla görüşüyoruz. Nihai kararı sizlerle paylaşacağız, o zamana kadar ailemizin yaşadığı bu hassas sürece saygı duymanızı ve tarafımızca yapılmayan hiç bir açıklamaya itibar etmemenizi rica ederiz" ifadelerini kullanıldı.

cemalhunalinstagram.jpg

İlgili Haberler