İstanbul trafiği hallaç pamuğu gibi oldu. Kar ölmeden önce son vuruşunu yaptı

İstanbul trafiği hallaç pamuğu gibi oldu. Kar ölmeden önce son vuruşunu yaptı
İstanbul'da sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu Kavacık Mevkii Edirne istikametinde trafik kilitlendi. Kağıthane'de ise işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar ise araçlarıyla yolda kaldılar.

İstanbul''da bu sabah trafik adeta hallaç pamuğuna döndü. Fırtına sönmeden önce en yüksek seviyesine çıkar ve sonrasında diner. Kar İstanbul''a bu sabahta ölmeden önce son vuruşunu yaptı. Kar yağışı yoğunluğunu artırdı. Ancak kar yağışı bugün öğleden sonra etkisini azaltacağı duyuruldu.
Trafik yoğunluğu yüzde 70''i geçti. Karla kaplanan yolda araç sürücüleri ilerlemekte zorluk çekti. Bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Tuzlama araçları bölgeye gelerek çalışma yaptı. Kar yağışı Kavacık ve çevresinde etkisini arttırarak sürüyor.

KAĞITHANE’DE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE ARAÇLAR YOLDA KALDI

İstanbul''da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Kağıthane''de işe gitmek isteyenler araçları ile yolda kaldı.

İstanbul''da sabah saatlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Sabah araçlarıyla işe gitmek isteyenler yolda kaldı. Kağıthane''de de vatandaşlar kendi araçlarıyla işe gitmek isteyince hem trafik yoğunluğu yaşandı hem de araçlar yolda kaldı.

Bazıları patinaj çekerek gitmeye çalıştı.

Bazı vatandaşlar işe yürüyerek gitmeye çalıştı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü''nde de trafik yoğunluğu yaşandı.