İstanbul Valiliği’nde korona virüsü toplantısı

İstanbul Valiliği’nde korona virüsü toplantısı
İstanbul Valiliği’nde korona virüs önlemleri toplantısı düzenlendi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın başkanlık ettiği korona virüsü toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer yetkililer de katıldı. 2 saat süren toplantının ardından pandemi kurulu toplantısına geçildi.

İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile korona virüsüyle ilgili yaşanan gelişmeler üzerine tüm valiliklerde bugün saat 09.00'da, önce il idare kurullarının ardından da pandemi kurullarının toplanacağını açıklamıştı. İstanbul Valiliği’nde düzenlenen İl İdare Kurulu toplantısı 2 saat sürdü.

valilikteki-koronavirus-onlemleri-toplantisi-sona-erdi-9368-dhaphoto3.jpg

YETKİLİLER KATILDI

Korona virüsü başlıklı toplantıya İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlık etti. Toplantıya Vali Yerlikaya’nın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca ve diğer yetkililer de katıldı.

valilikteki-koronavirus-onlemleri-toplantisi-sona-erdi-9368-dhaphoto1.jpg

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Vali Yerlikaya’nın Twitter adresinden paylaştığı fotoğraflarda, toplantıya katılanların maske taktığı ve sosyal mesafeye dikkat ettiği görülüyor. Yerlikaya “İl İdare Kurulu toplantısındayız. #Koronavirüs salgınıyla mücadele için İstanbul’da yapılması gereken çalışmaları değerlendiriyoruz.” mesajıyla fotoğrafları paylaştı.

euljnx3xgaaifrh.jpg